Hemen Ara

Whatsapp

İzmir Lokma - Lokmacı - Lokma Fiyatları - İzmir Lokmacı
etiket İzmir lokma 1993 yılından günümüze dek İzmir ve çevre illerde lokma ve pastacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Kaliteli malzemelerle hijyenik imalathanemizde üretilen ve hazırlanan ürünleri siz halkımıza ekonomik fiyatlarla sunuyoruz. Lokmacı arayışlarınız için İzmir ve çevre illere hizmet sunmaktayız. 1993'den günümüze İzmir lokma ve İzmir lokmacı denildiğinde akla gelen ilk firma olmadan mutluluk duymaktayız.
etiket Geçmişten günümüze dek sunmuş olduğu hizmetler ile göz dolduran işletmemiz İzmir tavuklu pilav siparişlerinizi hazırlarken teremyağ, komili ay çiçek yağı, cp piliç ve evden marka pirinç - nohut kullanmaktadır. Dağıtım için gerekli olan tabak, kaşık, kolonyalı mendil, tuz ve karabiber siparişinizle birlikte teslim edilir. Dilerseniz dağıtımı bizim tarafımızdan da yapılabilir.
etiket Firmamız İzmir helva siparişleriniz için hazırlamış olduğu ekibi ile sizlere eşsiz lezzete sahip helvalar dağıtmaya hazırdır. Tüm hizmetlerimizde olduğu gibi helva dökerken de öncelikle hijyene ve sonrasında lezzete oldukça önem veriyoruz. Hizmetlerimizin hazırlık aşamasında kullandığımız tüm ürünler birinci sınıf markalardan tercih edilmektedir.
  • etiket
  • etiket
  • etiket
  • etiket
  • etiket

    İzmir Lokma

    İzmir Lokma resmi web sayfamıza hoş geldiniz. Sitemiz içerisinde lokma, tavuklu pilav, helva ve aşure gibi birçok yiyecek imkanını sizler için sunuyoruz. İzmir ve çevre illerde yaşayan herkesin kolaylıkla ulaşabileceği hizmetleri kaliteli bir şekilde sunmaktayız. İzmir yerlileri ve İzmir'e turistik gezi amacıyla gelen herkesin ziyaretine açık olan bir firmayız. Hizmetlerimizden faydalanmadan, eşsiz lezzetlerimizin tatmadan İzmir'den çıkmanızı önermiyoruz. En lezzetli ve tarihi lokmacı olarak sizlere hizmet veriyoruz. Sürekli yenilikçi ve yükselen çizgiye sahip bir işletme olma amacını güderek sıfır hata ile hizmet vermeye çalışıyoruz. Kanunlara ve kurallara uygun şekilde çalışma yaptığımız için müşteri memnuniyetini maksimum bir şekilde sağlıyoruz. Birinci sınıf malzeme, ve kaliteli işçilik ile çalışarak müşterilerimize en iyisini sunuyoruz. Kontrollerimizi ve teftişlerimizi de ihmal etmeden düzenli şekilde yerine getiriyoruz. Firmamız hijyen ve kalite konusunda her daim büyük bir titizlikle çalışmaktadır.

     

    lokmacı

    En Lezzetli ve Tarihi Lokma

    1993 yılında kurulmuş olan firmamız, 30 yıla yakın zamandır lokmacı olarak hizmet vermektedir. İzmir lokma hizmetlerini günümüze kadar daha iyiye taşıyarak getirmektedir. İnsan sağlığına ve çevreye duyarlı şekilde çalışmalar sağlamaktayız. Lokmalarımızı hazırlarken hijyeni en öne koyarak çalışmaktayız. Ürünler hazırlanırken birinci sınıf kalitede malzemeler tercih edilmektedir, herkesin bildiği ve emin olduğu ürünler kullanılmaktadır. Hazırlarken Komili Ayçiçek Yağı, Konya Şeker, Ova Un kullanmaktayız. Lokmalarımız kesinlikle el değmeden hazırlanmaktadır. Tabaklarda sunulan lokmalarımızı peçete, lokma çubuğu, tarçın ve kolonya eşliğinde servis etmekteyiz. Lokmalarımızın tadı damağınızda kalacak, bir daha tüketmek isteyeceksiniz.

     

    Lokmacı

    İzmir'de hatta Türkiye'nin her yerinde lokmacı denildiğinde akla gelen ilk firmayız. Nerede ve ne için istiyorsanız bizleri arayarak sipariş edebilirsiniz. Büyük organizasyonlar için her daim yanınızda olmaktayız. İstediğiniz tarih ve saat için sipariş verebilirsiniz. Ardından anlaşmış olduğumuz tarihe ve saate bağlı kalarak ekibimiz sizlere ulaşım sağlıyor. İzmir'in her yerine sorunsuz şekilde ulaşım sağlayabilmekteyiz. Özel tasarlanmış olan makinelerimiz ile lokmaları dökerek istediğiniz gibi servis ediyoruz. Bizlere sadece kaç kişilik olması gerektiğini söylemeniz yeterli oluyor. İzmir lokmacı olarak en kaliteli ve lezzetli lokmaları sizler için sunmaktayız.

     

    Her Daim Yanınızdayız

    Firmamız içerisinde lokma, tavuklu pilav, aşure ve irmik helvası hizmetleri veriyoruz. İzmir lokma fiyatları, dağıtım ayrıntıları, nasıl yapıldığı, sipariş gibi konularda bilgi almak isteyen kişiler bizlere iletişim numaralarımızdan ulaşabilir. Mail adresimizden ve telefon numaramızdan bizlere ulaşabileceğiniz gibi talep ettiğiniz takdirde bizler de sizleri arayabiliyoruz. Hizmet ayrıntılarımızı ve referanslarımızı web adresimizden görüp emin olabilirsiniz. Ayrıca sık sorulan sorular kısmından da merak ettiğiniz ayrıntıları okuyabilirsiniz. 24 saat hizmetinize açık bir firmayız.

Videolar

İzmir Lokma ekibimizin katıldığı ulusal programlar. tümünü gör

Referanslar

  • etiket
  • etiket
  • etiket
  • etiket
  • etiket